InteraktContour kiest voor Quinnect.

10 april 2024

InteraktContour biedt mensen met hersenletsel gespecialiseerde zorg en ondersteuning met inzet van de nieuwste technologie vanuit zo’n 80 locaties bestaande uit Wonen met Zorg- (24/7), Behandel- en Dagbestedingslocaties.

Ditzelfde InteraktContour heeft besloten de dienstverlening op het gebied van Wide Area Netwerk (WAN), Internet, het Local Area Network en de Firewall bij Quinnect onder te brengen. Dit zijn managed omgevingen met hierop een op maat gesneden Service Level Agreement (SLA) en proactieve monitoring. Deze diensten vormen de basis voor het applicatielandschap van InteraktContour waarbij veilige en snelle transport van data letterlijk van levensbelang is. Het IT-team van InteraktContour zegt over de dienstverlening van Quinnect het volgende: 

“Door uitbesteding van ons beheer op het gebied van Wide Area Network, Internet, Lokaal Area Network en de Firewall bij onze partner Quinnect hebben wij een stevige basis gelegd om onze ambities waar te maken op de inzet van meer technologie. Wij ervaren de samenwerking met Quinnect als zeer prettig met onder meer de volgende kenmerken: korte lijnen, hoge mate van technische kennis en kunde, constructief in samenwerking en no-nonsense aanpak.”. 

Meer weten over het goede werk van InteraktContour? Zie hier: https://www.werkenbijinteraktcontour.nl/