Waar we voor staan.

Verleden.

Begonnen met een paar collega’s in 2011, groeide BeeSmart Telecom al heel snel uit tot de organisatie die het nu is. In de afgelopen tien jaar is de organisatie niet alleen gegroeid in aantallen, maar ook in kennis en draagkracht.

Met BeeSmart Telecom stonden we aan het begin van een tijdperk waarin we de wereld van connectiviteit hebben zien en hebben doen veranderen. Wij leerden wat de ‘best practices’ zijn in ons vakgebied en wisten de oplossingen die we aandroegen, aan te scherpen en te verbeteren. 

Heden.

Vandaag – anno 2021 – gaan wij verder als Quinnect. Dat doen we met een enthousiast team van 25 collega’s. Teams hebben, net als iedere afzonderlijke medewerker, een eigen specialisme welke bijdraagt aan één en hetzelfde collectieve doel: het creëren van verbinding.

Toekomst.

We werken in een wereld die geen dag stil staat. Gelukkig houden wij ook niet van stilzitten! Onze filosofie is kraakhelder: blijven groeien in kennis, vaardigheden en aantallen. Dat geldt voor onze organisatie en eveneens voor onze mensen. Daarnaast zijn we ook in de toekomst zoveel mogelijk zelf in control. Dat houdt in dat we eigen netwerken blijven bouwen én beheren. 

Ik ben trots op wat wij nu al samen hebben bereikt en we staan klaar voor de dag van morgen. Geldt dat ook voor jouw organisatie of zorginstelling?

Mark Schoppink

Algemeen Directeur Quinnect

De vijf kernwaarden van Quinnect.

5

Pragmatisch.

Wij hebben een praktische kijk op zaken.

Betrouwbaar.

Wij staan voor eerlijk zakendoen en klantgerichte relaties.

Creatief.

Wij werken niet met een menukaart, maar creëren maatwerk voor iedere situatie.

Kennispartner.

Met onze kennis en ervaring geven wij gepast advies.

Toekomstgericht.

Wij kijken niet naar de behoefte van vandaag, maar van morgen.

Wat Quinnect cijfers.

15.000+

Aantal sensoren monitoren

7.500+

Gbps internet bandbreedte

2.500+

Kilometer aan dark fiber

2.500+

VOIP poorten