Branches.

Werkzaam in verschillende branches.

De opdrachtgevers die van Quinnect gebruik maken, zijn moeilijk onder een en dezelfde noemer te vatten. Onze diensten worden ingezet van een lokale onderneming met vijf medewerkers tot organisaties in het land met meer dan tweeduizend medewerkers.

Ondanks de diversiteit aan klanten, zijn er vier duidelijke branches waarin de dienstverlening van Quinnect zich al jaren weet te onderscheiden: zorg, bedrijven, onderwijs en bibliotheken.

Zorg

De Nederlandse zorgsector behoort tot de modernste van de wereld en wij zijn trots dat we daar deel van uit mogen maken. Je ziet ons niet, maar achter de schermen faciliteren wij een robuust ICT-fundament dat zorgt voor een veilige en stabiele omgeving voor cliënt en medewerker. Zorgklanten werken met de oplossingen van Quinnect: veilig, effectief en efficiënt.

Wij zijn, voornamelijk in het Care-segment, partnerships aangegaan met zorginstellingen. In de eerste plaats om zo samen met de zorginstelling, de ontwikkelingen die op de zorg aankomen te bespreken en de mogelijke impact te analyseren. Wij verbinden mensen, processen en apparatuur met slimme, toekomstgerichte oplossingen. Daarnaast kunnen wij met onze brede, technische kennis een second opinion uitvoeren in de zogenaamde belendende percelen.

Gelijk aan een wegennetwerk hebben communicatienetwerken en alle zaken daar omheen ook onderhoud nodig. Wij monitoren onze netwerken actief, voeren tijdig onderhoud uit en werken nauw samen met andere partners van de zorginstelling die gebruik maken van ons netwerk.

Bedrijven

Quinnect’s klanten van het eerste uur komen voornamelijk uit deze branche. Bedrijven op de Nederlandse markt hebben ruime keuze uit verschillende zakelijke aanbieders. Wat ons in deze branche onderscheid, is ons maatwerk. We leveren geen standaardproducten van een menukaart, maar tillen netwerkdiensten naar een hoger plan door ze met de klant tot in de perfectie af te stemmen.

Quinnect bouwt professionele netwerkoplossingen die beschikbaar zijn voor elke ondernemer.

Class

Onderwijs

Het onderwijs is sterk aan het digitaliseren. Wat vroeger met pen en schoolboeken werd gedaan, gebeurt – zo blijkt ook in deze bijzondere periode – steeds vaker online. Lespakketten, huiswerk, kennisoverdracht en leerlingvolgsystemen: alles gaat tegenwoordig digitaal en vanuit de Cloud.

Met die transitie worden de netwerken van scholen steeds vaker overbelast. Een betrouwbaar, toekomstbestendig netwerk is daarom noodzakelijk voor goed onderwijs.

Quinnect helpt scholen door het realiseren van een netwerk waarop leraren en leerlingen vandaag en in de toekomst kunnen bouwen. Door het netwerk en alles daaromheen actief te monitoren en te onderhouden, ontzorgen wij de school zodat die zich kan focussen op het onderwijs.

Books

Bibliotheken

Al eeuwenlang spelen bibliotheken een centrale rol in onze samenleving. Een bibliotheek is een plek waar kennis wordt vergaard en verkregen. De snelle ontwikkelingen van fysiek naar digitaal zijn niet alleen voorbehouden aan boeken. Ook de bibliotheken zelf  hebben een  digitale revolutie doorlopen.

Bibliotheken zijn uitgegroeid tot faciliterende en organiserende organisaties. De behoefte voor een snel en betrouwbaar netwerk is daarmee ontzettend toegenomen. Quinnect kan, als onafhankelijke marktspeler, iedere bibliotheek voorzien van een netwerk op maat dat naadloos aansluit bij de wensen van de locatie.