Overname InCompanyMedia.

22 februari 2024

Maastricht /Nijverdal – 16 februari 2024 

IPTV en internet-leverancier InCompanyMedia BV gaat per 16 februari 2024 verder als zelfstandig onderdeel van de Quinnect Groep. Voor InCompanyMedia is de overname door een sterke partner met dezelfde waarden en normen, de garantie dat klanten de beste service en continuïteit houden. Quinnect Groep geeft met deze overname verder invulling aan haar groeistrategie. 

Mark Schoppink, algemeen directeur van Quinnect Groep: “Tijdens de gesprekken met InCompanyMedia zag ik al vrij snel de strategische kansen voor beide bedrijven die een overname met zich mee zou brengen. Daar waar InCompanyMedia een eigen IPTV-platform heeft met de bijbehorende contentrechten en zeer veel ervaring op dit gebied, heeft Quinnect Groep als totaalleverancier de capaciteit van een groot operationeel team.” 

Lucas Vroemen, algemeen directeur van InCompanyMedia: “Na jaren van prettige samenwerking met Quinnect Groep, is de overname een logische volgende stap voor het bedrijf. Als onderdeel van een grote organisatie wordt een stabiele toekomst gegarandeerd en kunnen we de groeikansen in een opwindende en dynamische sector aan.” 

Mark Schoppink en Lucas Vroemen kijken ernaar uit om de kansen die deze stap met zich meebrengt samen te benutten en zijn ervan overtuigd dat de gecombineerde kracht zal bijdragen aan het creëren van een succesvolle nieuwe organisatie.

Over InCompanyMedia 
Sinds 2010 is InCompanyMedia distribiteur en leverancier van Triple Play oplossingen (TV/radio, internet en telefonie) voor de zorgmarkt, hospitality en bedrijfsleven. Als grote speler in de zorgmarkt specialiseerde het bedrijf zich in de technische flexibiliteit voor specifieke eisen van zorginstellingen. De medewerkers van InCompanyMedia worden toegevoegd aan het team van Quinnect Groep en blijven werken vanuit het kantoor in Maastricht.