Even voorstellen. Berdien.

2 september 2021

Ze is onderhand bij Quinnect een van de oudgedienden. En dat terwijl ze nog 35 jaar moet worden. We hebben het over Berdien Visscher-Dijk die al sinds jaar en dag werkzaam is op ons Projectbureau. Wie Berdien is? Dat vertelt ze in deze ‘Stel je even voor’.

Wat is je leeftijd?

Ik ben 34 jaar

Vertel eens. Hoe ben je in de ICT/Telecom terecht gekomen?

Eigenlijk ben ik bij toeval in deze branche gerold. Ik was klaar met mijn opleiding ‘Sociaal Juridische Dienstverlening’ en ging op zoek naar een leuke baan. Een neef die op dat moment bij BeeSmart (de voorloper van Quinnect red.) werkte, attendeerde mij op een vacature binnen het bedrijf. Ik solliciteerde… en werd aangenomen! 

Waarom Quinnect?

Destijds was BeeSmart nog een jong, klein en innovatief bedrijf met vele mogelijkheden in functies en werkzaamheden. Ik was jong en het was fijn de verschillende aspecten van het bedrijf te ontdekken om zo te zien wat het beste bij mij zou passen. Toen ik begon was ik het 5e personeelslid. Sindsdien is het uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een informele sfeer en leuke collega’s. Voor mij super interessant, leerzaam en afwisselend om die groei mee te hebben mogen maken.

Hoe lang werk je inmiddels voor BeeSmart/Quinnect? 

Inmiddels al weer 12 jaar, sinds 2009

Wat is je functie bij Quinnect en wat houdt dat in?

Als medewerker Projectbureau houd ik me bezig met alles omtrent de uitrol van klantorders / projecten. De functie is heel divers; van het inkopen van de benodigde materialen en diensten tot het plannen van collega’s op locatie en de afstemming met klanten. Wat ik eveneens voor mijn rekening neem, is een stukje administratieve verwerking.

Waar werk je momenteel aan?

Ik werk aan meerdere kleine- en grotere projecten. Onder andere het opleveren van onze Triple-Play dienst bij verschillende woonlocaties van Aveleijn. Daarnaast ben ik bezig met de oplevering van meerdere FTTO verbindingen bij een andere zorginstelling en ben ik verantwoordelijk voor extra WiFi AccessPoints en handsets voor diverse klanten en locaties.  

Mijn mooiste opdracht/ grootste uitdaging voor Quinnect?

Wat ik mooi vind en waar ik energie van krijg, is enerzijds het samenwerken met collega’s en anderzijds het oplossingsgericht mogen werken voor klanten. Zorgen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Belangrijk hierin is eigenlijk altijd de heldere communicatie en het informeren van elkaar. Zo houd je alle neuzen dezelfde kant op.

Over 10 jaar hoop ik/ ben ik/ zie je mij….?

Als je mij twaalf jaar geleden had gevraagd of ik nog steeds bij Quinnect zou werken, weet ik niet of ik direct ‘Ja’ had gezegd. Twaalf jaar klinkt zo lang, maar nu weet ik dat het antwoord een volmondig: ‘Ja’ is. Ik heb het erg naar mijn zin en zit hier volledig op mijn plek, dus wat mij betreft gaan we lekker zo door.

Ook werken bij Quinnect? Onze openstaande vacatures vind je hier.

Delen